Το επίσημο website της εταιρίας Ionas Sports

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των HEAD, MARES

Scuba Schools International

 Η Scuba Schools International δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από το πάθος λίγων άπληστων αυτοδυτών που είχαν την πρόθεση να κάνουν δυνατό για τον καθένα να μάθει να καταδύεται με αναπνευστικές συσκευές.

Η SSI προσφέρει εκπαιδευτικά υλικά, εκπαίδευση καταδύσεων και πιστοποιήσεις καταδύσεων για αυτοδύτες, εκπαιδευτές αυτοδυτών, καταδυτικά κέντρα και καταδυτικά θέρετρα σε όλο τον κόσμο. Από το 1970, η SSI έχει επεκταθεί σε 31 Διεθνή Γραφεία, κάνοντας δουλειές σε 110 χώρες με εκπαιδευτικά υλικά σε 27 γλώσσες και αντιπροσωπεύοντας πάνω από 2.500 καταδυτικά κέντρα και θέρετρα. Οι κάρτες πιστοποίησης της SSI αναγνωρίζονται σε όλο τον πλανήτη, οπουδήποτε και εάν αποφασίσετε να καταδυθείτε.

Η Scuba Schools International είναι σαφώς το όνομα που μπορείτε να εμπιστευθείτε στην καταδυτική κοινότητα και μπορούμε να αποδώσουμε αυτή την επιτυχία σε πρότυπα που δεν κάνουν παραχωρήσεις και επικεντρώνουν στην ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Εκτός του ότι είναι ηγέτης της καταδυτικής βιομηχανίας η SSI είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του σώματος των προτύπων στις ΗΠΑ και το εξωτερικό - στις ΗΠΑ είναι η RSTC (Recreational Scuba Training Council) (Συμβούλιο για την εκπαίδευση στις καταδύσεις αναψυχής) και στην Ευρώπη είναι η WRSTC και τα EU (European Standards —Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN 14153-1-3 για αυτοδύτες και 144413-1-2 για εκπαιδευτές κατάδυσης). Από την 1η Ιουνίου 2010, η SSI κατέχει τη δημοφιλή σε όλο τον κόσμο πιστοποίηση ISO. H ISO είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός που γεφυρώνει τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Όντας ο μεγαλύτερος οργανισμός ανάπτυξης και δημοσίευσης Διεθνών Προτύπων, ήταν το λογικό βήμα για τη συνοχή και τη συνεχή ανάπτυξη της SSI.   Ελληνική διεύθυνση Facebook  https://www.facebook.com/ssigreece

 

 

 

Scuba Schools International

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

http://www.divessi.com/

https://www.facebook.com/divessi

Created by www.baldpixel.com