Σεμινάριο customizing και stringing ρακετών τένις

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε και ολοκληρώθηκε από την HEAD – που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Αφοι ΙΩΝΑ ΑΕ- σεμινάριο customizing και stringing ρακετών τένις .

Εισηγητές του σεμιναρίου , ο Richard Parnell επικεφαλής της ομάδας πλεξίματος του Wimbledon και ο Dennis Fabian ο οποίος έχει δημιουργήσει και εξελίξει το μηχάνημα του customizing. Και οι δύο εισηγητές ενθουσίασαν τους παρευρισκομένους με τις γνώσεις και την μεθοδικότητα τους. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν , ο Tennis Sensor της HEAD καθώς και η καινούργια πλεκτική μηχανή και το καινούργιο 3 σε 1 μηχάνημα που κάνει το customizing των ρακετών ακόμα πιο ακριβές και φιλικό.

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι γιατί η ομάδα πλεξίματος της HEAD μεγαλώνει και καταρτίζεται συνεχώς!Ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων , μας έδωσε μεγάλη χαρά και ενίσχυσε την διάθεση μας για περισσότερα αντίστοιχα σεμινάρια στο μέλλον!

HEAD SPRINT SF: Η επανάσταση στα τενιστικά παπούτσια
ERSA International Workshop and Certification Exams
Μενού
Close

My Cart

Recently Viewed

Close

Καλωσήρθατε !

Ο κωδικός θα αποσταλεί στο email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Close

Categories