CUBA 220 ΟΜΠΡΕΛΑ CAMPO

41,85

Κωδικός προϊόντος: 6004130 - 6004131

H CUBA 200 είναι ομπρέλα με καμπυλότητα 220 cm, διάμετρο 200 cm, ύφασμα 180gr/m2 Polyester PU coated, silver coated εσωτερικά, με αεραγωγό και προστασία από τον ήλιο UPF 50+, με 8 ακτίνες Fiberglass Ø6.00mm και σκελετό Ατσάλινο.

  • Διαθέτει 4 πλαστικούς δακτύλιος, υποδοχής σχοινιών, προσαρμοσμένες πάνω στις ακτίνες της
  • Διαθέτει μεγάλο αεραγωγό που βοηθά στην διαφυγή του αέρα από το εσωτερικό της. Αυτό την καθιστά μία από τις σταθερότερες ομπρέλες της αγοράς στον άνεμο, χωρίς να χρειαστεί να την ‘’κυνηγάμε’’ στην παραλία.
  • Διαθέτει μηχανισμό κλήσης από κράμα σιδήρου. Aυτός ο μηχανισμός επιτρέπει στην ομπρέλα να γέρνει χειροκίνητα, στην επιθυμητή γωνία τόσο για σκίαση όσο και για προστασία από τον άνεμο.
  • Ο ιστός της ομπρέλας είναι κατασκευασμένος από ανοδιωμένο κράμα σιδήρου με εξωτερική διάμετρο Ø32μμ το κάτω τμήμα του και Ø28μμ το πάνω. Βάφεται ηλεκτροστατικά, χρώματος ανοιχτό γκρι, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί μέγιστη προστασία της επιφάνειας του από την διάβρωση.

Εκκαθάριση
+ -

Το ύφασμα της ομπρέλας είναι κατασκευασμένο από Polyester PU 180gr/ m2 silver coating, ασημί επίστρωση εσωτερικά. H επίστρωση PU προσδίδει στο ύφασμα αδιαβροχοποίηση, επιπλέον αντίσταση στην θερμότητα και το φως, μεγάλο βαθμό αποχρωμάτισης καθώς και ανθεκτικότητα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αντέχει σε βαρύτερες ριπές ανέμου κλπ.

Βάρος 2200 kg
Διαστάσεις 12 × 123 cm
Χρώμα

Capri Blue, Sky Blue

Μενού
Close

My Cart

Recently Viewed

Close

Καλωσήρθατε !

Ο κωδικός θα αποσταλεί στο email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Close

Categories