1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Ionas Sports δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια και ακρίβεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.
Για τις αγορές σας με την πιστωτική σας κάρτα, ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής κάρτας σας.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα EUROBANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
Μέσω ορισμένων πιστωτικών καρτών παρέχεται η δυνατότητα αγοράς με άτοκες δόσεις.
Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται απο την ιστοσελίδα μέσω SSL certificate και ως εκ τούτου είναι κρυπτογραφημένες και ασφαλής. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνον χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το Ionas Sports  μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Το Ionas Sports δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.
2 Με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό στις Τράπεζες :
• EUROBANK: 0026.0043.17.0200155790 (IBAN:GR 1102600430000170200155790) με δικαιούχο την  AΦΟΙ ΙΩΝΑ Α.Ε
• ΕΘΝΙΚΗ: 13344036655  (IBAN: GR 5901101330000013344036655) με δικαιούχο την  AΦΟΙ ΙΩΝΑ Α.Ε
Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας στείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής ή της απόδειξης κατάθεσης με FAX στο 210 2845623 ή με email στο sales@ionas.gr. Με τη λήψη του FAX ή του email θα σας αποσταλεί η παραγγελία σας σύμφωνα με τους όρους αποστολής που αναφέρονται στο παρόν. Εάν δεν λάβουμε FAX ή email σας από το οποίο να προκύπτει η καταβολή του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας εντός επτά (7) ημερών, η παραγγελία θα θεωρείται άνευ ετέρου τινος άκυρη και  η Αφοί Ιωνάς Α.Ε  διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει τα προϊόντα προς πώληση σε άλλους αγοραστές χωρίς καμία άλλη ενέργεια.

Μενού
Close

My Cart

Recently Viewed

Close

Καλωσήρθατε !

Ο κωδικός θα αποσταλεί στο email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Close

Categories