Σας καλωσορίζουμε στο τμήμα ενημέρωσης του δικτύου πωλήσεων Β2Β - Head

Δείτε την εργαλειοθήκη εμπόρων και συνεργατών, καταλόγους προϊόντων, προωθητικό υλικό και χρήσιμες πληροφορίες !

Αντιπροσωπεία

Στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΙΩΝΑΣ, επιδιώκουμε να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να απολαύσουν την εμπειρία τους στην φύση, εξοπλίζοντας τους με μια πλήρη σειρά premium, ειδικά κατασκευασμένων προϊόντων. Σκοπός μας είναι να επιτρέψουμε σε αθλητές και λάτρεις των δραστηριοτήτων του Tennis & Padel να ωθήσουν τα όριά τους και να βελτιώσουν το παιχνίδι τους!

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Μιχάλης Κοτσογιάννης

Ο υπεύθυνος πωλητής του τμήματος HEAD τένις είναι το άτομο που θα βρίσκεται σε επαφή μαζί σας για το κλείσιμο της πώλησης, τη λήψη παραγγελιών, αλλά και την παρουσίαση προϊόντων. Ο Μιχάλης, ως προπονητής τένις έχει εξαιρετικές γνώσης στο αντικείμενο του και είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να σας εξυπηρετήσει. Η πολιτική της εταιρίας μας δίνει βάση στη προσωπική επαφή με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, μέσω του εξειδικευμένου πωλητή μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την εξυπηρέτηση του με τον ποιο ευέλικτο τρόπο.

τηλ.: 2102844485 (113) email: m.kotsogiannis@ionas.gr

Μενού
Close

My Cart

Recently Viewed

Close

Καλωσήρθατε !

Ο κωδικός θα αποσταλεί στο email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Close

Categories